روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران
دکتر محمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه شد.
با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر محمدرضا سهرابی به عنوان معاون امور بهداشتی دانشگاه منصوب شد.
دکتر محمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه شد.
با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر محمدرضا سهرابی به عنوان معاون امور بهداشتی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در حکمی دکتر محمدرضا سهرابی را به عنوان معاون امور بهداشتی دانشگاه منصوب کرد.
متن این حکم به شرح زیر است:
برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدرضا سهرابی
استاد محترم دانشگاه
سلام علیکم
با توجه به تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند علمی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «معاون امور بهداشتی دانشگاه» منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله با اهتمام بر موارد ذیل اقدام نمایید.
۱) برنامه ریزی جامع متناسب با سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی
۲) بررسی، مطالعه و شناسایی خصوصیات جغرافیایی، جمعیتی، منابع و مشکلات بهداشتی مربوط به سلامت جامعه تحت پوشش و تعیین اولویت های اجرایی بر اساس سیاست های پوشش جامع خدمات سلامت.
۳) جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد نیاز برنامه های مختلف بهداشتی، آمارهای حیاتی و فعالیت واحدهای ارائه دهنده خدمات سلامت در جمعیت تحت پوشش و تهیه گزارش های ادواری از میزان پیشرفت در نیل به هدف ارتقاء سلامت.
۴) برنامه ریزی برای اولویت بندی و حل مسائل و مشکلات و ارتقاء سلامت در چارچوب سیاست ها و استراتژی های اعلام شده کشوری و یافته های منطقه ای در جمعیت تحت پوشش.
۵) توجه خاص به ارتقاء کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری، صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید و مدیریت هزینه ها.
۶) ایجاد و توسعه روابط و هماهنگی منطقی بین واحدهای مختلف ستادی- محیطی به منظور تحقق استراتژی ارائه خدمات ادغام یافته در کلیه مراحل برنامه ریزی، اجرا، نظارت و ارزشیابی.
۷) نظارت بر چگونگی ارائه خدمات در واحدهای محیطی به منظور برقراری و حفظ روحیه همکاری، هماهنگی، انضباط و صمیمیت.
۸) طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی و مطالعاتی به منظور اصلاح و ارتقاء کمیت و کیفیت ارائه خدمات در راستای نیازهای نظام سلامت.
۹) مشارکت فعال در بهبود نظام ارجاع، سطح بندی خدمات و استقرار برنامه پرونده الکترونیک سلامت.
۱۰) ارتقا و توسعه برنامه های پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر به عنوان یکی از اولویت های اساسی نظام سلامت کشور و پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در شرایط خطیر کنونی با تأکید بر انجام واکسیناسیون عمومی.
۱۱) ایجاد زیرساخت های لازم با بهره گیری از ظرفین روان شناسان و کارشناسان مجرب بهداشتی و همچنین توسعه مراقبت های دوران بارداری در راستای افزایش و نگهداری مناسب از موالید.
۱۲) مشارکت در برنامه ریزی و اجرای اجزای مرتبط آموزش پزشکی جامعه نگر و پاسخگو.
۱۳) برنامه ریزی اصلاح و گسترش واحدهای ارائه دهنده خدمات متناسب با تغییرات جمعیتی و جغرافیایی و تأمین سهولت دسترسی جامعه به خدمات سلامت.
۱۴) برنامه ریزی برای جلب مشارکت آحاد جامعه و بخش های مختلف در برنامه ریزی، تأمین منابع، اجرا و ارزشیابی برنامه های سلامت.
۱۵) هماهنگی و همکاری با سایر معاونت های دانشگاه به عنوان دستگاه یکپارچه مسئول سلامت جمعیت تحت پوشش دانشگاه جهت ارائه و ارتقاء همه جانبه خدمات سلامت.
۱۶) ارتقاء آگاهی های همگانی و بهبود نگرش و اصلاح رفتار آحاد جامعه تحت پوشش در خصوص اهداف برنامه های بهداشتی از طریق طراحی، اجرا و ارزشیابی برنامه های آموزشی، ارتباطی و اطلاع رسانی از رسانه های جمعی مکتوب، دیداری و شنیداری الکترونیک.
۱۷) همکاری با سایر سازمان ها، ادارات کل، نهادها و ارگان های دولتی که در زمینه سلامت همکانی جامعه مسئولیت مستقیم و غیر مستقیم دارند.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، اهداف و برنامه ها و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه